Vuxenleksaker som förgyller livet

02 januari 2020
Lily Hansen
Vuxenleksaker som förgyller livet

Sexleksaker är inte längre tabu och fokus på njutning är inte fel. Sexleksaker används idag för att tillfredsställa sig själv men allt fler njuter också tillsammans av lite extra krydda till sexlivet. Det finns en uppsjö av olika vuxenleksaker och det finns något för alla, män som kvinnor. Dessutom finns det också många leksaker som är utformade för att användas tillsammans med andra. Det kan vara allt från en fingervibrator till prostatastimulans, sex är kul och ibland kan det bli än roligare med lite leksaker. Oavsett om man är själv eller flera så vill man ha orgasm efter orgasm.

 

Sexleksaker som vibrerar

Många kvinnor har svårt att få orgasm endast genom penetrering utan behöver också få klitoris stimulerad samtidigt. En vibrator kan göra enorm skillnad, en mindre variant av vibrator kan med fördel användas under sexet. Vid ett heterosexuellt samlag kan manen slappna av och kvinna kan styra vibratorn själv. Det är stor chans att kvinnan kan få fler orgasmer och också mer intensiva. Det finns också vibratorer som kan sättas på ett finger så kan partner stimulera klitoris under tiden han penetrerar. Så testa att ha med en vibrator nästa gång när det är dags!

 

 

Män kan också använda sexleksaker

Sexleksaker för män blir allt mer populärt och då även inom området kring prostatastimulans. Det har tagit lite tid att inse vilken njutning det kan vara om man använder prostatastimulans på rätt sätt. Det finns en rad olika sexleksaker som är gjorda för att stimulera prostatan och det är bara att prova på. Det kan användas såväl med sexpartner som utan. Idag finns det också snygga och diskreta fleshlights som har en mycket verklighetstrogen känsla och dessutom med olika känsla. Det är dock viktigt att tänka på kvalitet och hur lätt det är att göra rent, sexleksaker behöver kunna göras rent ordentligt mellan gångerna. 

Fler nyheter