Vackra tänder med sirona

23 juni 2022
patrick pettersson

Det finns en uppsjö av olika mirakelkurer för vita tänder på marknaden, men de flesta är inte så bra som de utger sig för att vara. Många människor har heller inte bara problem med färgen på tänderna, utan behöver kanske justera tändernas position, eller ersätta skadade och svaga tänder med proteser av olika slag. Tyvärr är inte ett tandläkarbesök favoritsysselsättning för någon, trots att de allra flesta behöver relativt täta och regelbundna besök. Behöver du dessutom ett implantat kan det behövas många tråkiga kontakter med tandläkaren, men för att minimera detta vill du såklart ha ett implantat av toppkvalitet. 

 

Vem kan få ett implantat?

Det spelar inte så stor roll vem du är, eftersom ett tandimplantat kan anpassas på en mängd olika sätt för att säkerställa att alla ska kunna äta och le utan obehag. Det enda som kan vara ett hinder är om skelettet inte är färdigväxt, eftersom det annars kan uppstå problem, därför bör du vara över 18 år. Med hjälp av skruvar gjorda av titan fäster tandläkaren implantatet i käkbenet och skapar en stabil grund för din nya tand. Det är viktigt att det material som fästs i benet är av titan, eftersom det annars finns stor risk att kroppen stöter bort implantatet, och allt arbete är därmed ogjort. 

 

sirona

 

En naturlig del av dig. 

Efter att tandläkaren fått implantatets fäste på plats får du din nya tand. Med Sirona tandproteser får du en vacker och naturlig tand som ser ut precis som vilken som helst av alla dina tänder. För mer information läs här: https://bluedent.se/digitala-fall-denthub-2/. Sirona har tillverkat tandproteser i 25 år och ger en långvarig garanti på sina produkter. Med kvalitet kommer du att kunna fortsätta livet utan att göra plats för otaliga tandläkarbesök du inte vill gå på. Välj därför testade och säkra implantat som ger dig livskvalitet på flera plan. 

Fler nyheter