Under dina fötter

08 januari 2020
jonas olsson
Under dina fötter

Man tänker inte på det, men golvet är bland de första ställena i ett hem som blir slitet med tiden. Det är inte så konstigt eftersom vi går på det, fram och tillbaka, dag ut och dag in. Dessvärre så är golv också väldigt besvärliga att måla om. Det är svårt att måla jämnt och det tar lång tid att torka. Under tiden kan du inte ens vistas i rummet. Därför är golvet något som ofta försummas i många hushåll, men det är viktigt att du tar väl hand om det. Ett väl målat golv håller i en evighet!

 

Vad väntar du på?

Det här med förarbete är bland det tråkigaste med hela målningen, men den går nästan aldrig att undvika. Golvet måste tvättas och ytbehandlas ordentligt så att målningen ska stå sig så många år som möjligt innan nästa omgång. Därför väljer många husägare att lämna över målarpenseln till en professionell målare. Erfarna målare har också bra koll på de vanligaste träslagen och vilken behandling som lämpar sig bäst. De kan även bistå med råd om skötsel utifall att ni skulle ha frågor. På exempelvis http://fbmaleri.se/ kan du hitta målare och läsa om deras erfarenhet av golvmåleri och vilka tjänster de erbjuder.

 

Så att det blir rätt

Finns det andra fördelar med att anlita en målerifirma? Om du inte är säker på att de kan sin sak och att golvet faktiskt håller i många år kan du börja med att fråga om deras garantier. Många målerifirmor har vad som kallas en nöjd-kund-garanti som försäkrar kunderna om att arbetet blir snyggt, välgjort och framför allt hållbart. När det kommer till måleri och behandling av golv i Stockholm är det därför smart att välja en firma som inte bara har goda referenser och lång erfarenhet, men som också tydligt skyltar med sina garantier!

Fler nyheter