Ta hand om ditt husdjur

16 september 2019
jonas olsson
Ta hand om ditt husdjur

Har du en fyrfotad bästa familjevän som du bara avgudar och är rädd för att den dagen ska komma då den blir sjuk eller skadar sig? Vem vill inte skydda sitt älskade djur och att den ska få bra vård, eller hur? Visst vill man ha en bra försäkring ifall det skulle hända något, annars kostar det ju skjortan om man inte skaffar sig en försäkring då man ska gå till en veterinär. En djuraffär skulle ju vara perfekt om det också låg under samma tak, två i ett liksom.

 

 

Veterinär och zoo i ett

 

Det finns många veterinärer att välja bland. Särskilt om man googlar på namnet dyker det upp en hel del. Det finns en veterinär i Vinsta, bra va? Bor man där är det perfekt att det finns nära och man kan gå eller åka bil dit. Självklart vill man hitta en bra veterinär som känns tryggt att gå till även för sin fyrfotade bästa vän. Tänk om det skulle finnas en zoobutik också, det skulle ju vara toppen! Perfekt om man kunde handla i butiken plus att det finns veterinär så behöver man inte åka in till stan för att göra olika ärenden.  Zoobutiken har funnits sedan 2005. Personalen som jobbar där kan sin sak när det gäller djur och de erbjuder även kloklippning, visst låter det fantastiskt?

 

 

Vägarna förbi

 

Om du och din fyrfotade vän har vägarna förbi zoot och är nyfikna på zoobutiken och veterinären så tveka inte att besöka den fysiska butiken. Du kan även gå in på deras hemsida och läsa lite mer om dem innan ni går dit. Varför inte slå en pling innan om du har några frågor och funderingar kring deras koncept. Du och din fyrfotade vän kanske hittar massor med roliga saker och mat av bra kvalitet. Lycka till!

 

 

Fler nyheter