Slätare hud och mindre hår

07 december 2019
Lily Hansen
Slätare hud och mindre hår

Då var det dags igen! Det finns säkert många som pustar när hårborttagning står på agendan. Det kostar pengar och tar en hel del tid. Därefter uppstår frågan om vilken metod ska man välja. Det billigaste, minst smärtsamma eller ekologiska. Vill man gå på salong eller fixa själv, vågar man prova om man aldrig gjort det innan, ja det är frågan. För dem som väljer att göra det själva kan det vara bra att köpa sockervax. Det kan man köpa färdigt att användas. Man kan också köpa ingredienserna och kokar ihop sitt vax i det egna köket. 

 

 

Naturligt 

 

Vill man köpa sockervax och samtidigt bidra till en hållbar ekologisk värld borde det ekologiska valet vara en självklarhet. Det går att hitta utmärkta produkter med ekologiska råvaror som borgar för en fin kvalité och samtidigt håller en ekologisk inriktning på marknaden. Vill man handla direkt på nätet kan man gå in på  http://www.bodyfashion.se/ för att se vad de tillhandahåller för sina kunder. Då får du ett mått på vad det finns på marknaden när du som konsument föredrar ett ekologiskt hållbart alternativ. Det ska kännas bra i kroppen även när man vaxar håret av den.

 

Hud

 

Vill man gå på salong eller kanske börja driva en själv är det ytterligare ett steg i rätt riktning för miljön att hålla sig till den ekologiska inriktningen. Visst skulle det kännas bra ända in i själen och hjärtat att veta att allt man sätter på sin hud är utan gifter. Huden är ju vårt största organ och det sägs att allt man sätter på sin hud ska man kunna äta. Men att använda sockervax innebär att vaxet bara sätter sig på håret och aldrig fastnar i huden. Därav förblir huden smidig. En smidig och mjuk hud är en glad hud. Mums för kroppen på alla nivåer.

Fler nyheter