Rätt present till älsklingen

02 februari 2020
Lily Hansen
Rätt present till älsklingen

Att hitta en present till sin partner kan verkligen vara en svettig utmaning. Man vill att den ska kännas personlig och ordentligt uttänkt så att älsklingen känner sig speciell. Det ska också helst vara något som han eller hon har önskat sig eller skulle kunnat önska sig. Men det ska inte råka bli något hen redan har heller såklart.

Så man går där på stan, in och ut ur butikerna, och avfärdar den ena idén efter den andra. Inget känns riktigt rätt. Inte tillräckligt roligt, inte tillräckligt speciellt, för billigt, för dyrt, för tråkigt.

 

Presenten man helst vill få av sin partner

Det finns dock en kategori av presenter som man nog oftast helst bara vill få av en partner. Och helst öppna vid ett tillfälle när man är själva. Annars kan det lätt bli både väldigt fel och pinsamt. För tänk att få en ny vibrator av sin moster i julklapp och öppna paketet framför hela släkten… nej, usch.

Men som en särskild present till partnern är vuxenleksaker perfekt både vid jul, alla hjärtans dag och födelsedagar. Dessutom är det något ni kan ha stort nöje av tillsammans. Ta till exempel en titt på en sida som: https://lovestore.se/

 

 

Smaken är som… ja ni vet

En annan anledning till att sexleksaker är den present man helst vill få av sin partner är att partnern ofta vet vad man tycker om. Det finns otroligt många olika sorters massageoljor, handklovar, underkläder, dildos, strap-ons, vibratorer, spel och så vidare. Att gå igenom sortimentet i en sexshop och välja ut en ny leksak till sin partner kan vara både spännande och förväntansfullt. Kommer hen att gilla den? Hur kan man använda den tillsammans? Och skulle det även nu vara så att fantasin tar stopp så finns det ofta färdiga presentförpackningar att välja bland.

Fler nyheter