Rabbit dildon – den oslagbara favoriten

05 september 2019
jonas olsson
Rabbit dildon – den oslagbara favoriten

Idag finns en uppsjö av sexleksaker att krydda sexlivet med men den sexleksak som verkligen har bestått är den älskade rabbit dildon.

Rabbit dildon har fått sitt namn från den ursprungliga designen då klitorisstimulatorn var formad som en kanin. Idag finns såväl originalet som en stor mängd nya modeller av den så populära sexleksaken. Rabbiten fick sitt riktiga välförtjänta rykte och blev en succé efter att den gjorde entré i serien Sex and the city år 1998. Sedan dess har denna storsäljare toppat lista efter lista av eftertraktade sexhjälpmedel.

 

 

Vad är en rabbit dildo?

 

Originalet är en dildo med en klitorisstimulator fäst på. Det som gör den speciell är att skaftet vibrerar, roterar eller stöter samtidigt som vibratorn utanpå stimulerar klitoris. Dess förmåga att stimulera både vagina och klitoris med olika sorters rytm och skaftrotationer är ofta det som många kvinnor behöver för att nå en kraftigare orgasm.

Idag finns rabbiten också enbart som dildo eller som klitorisvibrator. Skaftet är beroende på modell format som en penis eller som en g-punktsstav och vissa modeller har roterande kulor inuti som bidrar till njutningen. Rörelser och vibrationer kontrolleras enkelt med knappar på handtaget.

 

Hur väljer du rätt rabbit för dig?

 

Vilken rabbit dildo just du ska välja beror på vad du föredrar i storlek, material, styrka, utseende, prisklass, ljudvolym och en mängd olika inställningar så att du kan välja vad just du behöver för maximal njutning. Vill du ha många olika sorters vibrationshastigheter eller räcker det med en eller två? Föredrar du en naturtrogen penisformad dildo eller vill du komma åt g-punkten ännu mer med en böjd stav? Vissa föredrar också att ha en vattentät leksak att ta med i duschen eller badet.

En rabbit dildo är en självklar sexleksak som bör finnas i varje kvinnas byrålåda och du kommer garanterat hitta en som passar just dig!  

Fler nyheter