Planer på badrumsrenovering i Karlstad?

03 mars 2022
Cecilia Olsson

editorial

Ett fräscht och trivsamt badrum är något som prioriteras av många. Det finns massor av vackert kakel och klinker att välja på i olika färger, former och storlekar. Förutom att hitta rätt ytskikt till badrummet så är det även bra att välja inredning och detaljer utifrån de behov och den stil som finns i bostaden. Eftersom en badrumsrenovering ofta innebär ett stort projekt som kan ha inverkan på rutinerna i hushållet (om det inte finns flera badrum att tillgå) så kan det vara klokt att anlita en firma som sköter jobbet snabbt och snyggt. 

Firma som sköter badrumsrenovering i Karlstad med omnejd

Värmlands Plattsättning utför badrumsrenovering i Karlstad och andra orter i Värmland. De sätter kakel och/eller mosaik samt klinker i badrum och andra våtutrymmen. Utöver det så erbjuder de även en helhetslösning där de är med från start till mål vid en totalrenovering. Det mesta kan Värmlands Plattsättning göra själva, resten hanterar deras samarbetspartners. I Värmlands Plattsättnings helhetslösning ingår flytspackling, tätning, fix och fog, kostnaden för elektriker och rörmokare samt alla detaljer.

badrumsrenovering

Värmlands Plattsättning är mycket medvetna om att ingen vill ha en byggarbetsplats i sitt hem under en alltför lång tid. Därför har de utformat ett arbetssätt som bygger på en treveckors-princip. Genom gemensam planering med övriga leverantörer ser de till att jobbet blir gjort på så kort tid som möjligt.

Tänk långsiktigt när badrummet ska renoveras

En badrumsrenovering kan som sagt vara störande under tiden den pågår och förutom det så kan den innebära stora utgifter. Därför är det klokt att vara noggrann i val av färger, material och inredning så att jobbet inte behöver göras om snart igen. Förutom att hjälpa till med själva renoveringen så kan Värmlands Plattsättning även hjälpa till med val av kakel och klinker. De har ett stort urval av färg, form och material.

Fler nyheter