Mysig budgetsemester

05 september 2019
jonas olsson
Mysig budgetsemester

Tänk dig att ha tillgång till en egen stuga utan att behöva spendera en förmögenhet på att äga en. Samtidigt vill man kunna känna sig fri och inte känna sig bunden att åka dit varje sommar. Du kanske får för dig att resa utomlands på din semester och bara njuta och koppla av och inte känna någon press att du måste åka till din stuga också, eller hur? Oftast vill man göra båda delarna samtidigt men det ska helst inte orsaka någon stress under semestern. Tänk dig om det finns pooler, spa-anläggningar, med mera. Det skulle ju vara fantastiskt?

 

 

Stugor att hyra

 

Det här med att hyra stugor har funnits länge. Det är ett jättebra alternativ om man inte lägga ut pengar på att köpa en egen. Uthyrning av stugor finns överallt i landet. När man ska hyra en stuga vill man ha ett bra pris som inte är alltför högt. Bra erbjudande är alltid lockande, men tänk på att priset kan bero mycket på vad som finns tillgängligt i stugbyn. Det finns såklart olika typer av stugor, men en lyxig stugby kan erbjuda saker som moderna stugor, sjöutsikt, uppvärmda pooler, och spa-anläggningar. Om du har tur ingår även städning, el, och WiFi i hyran. Det finns ett företag i Småland som heter Kåranäs Gård och de erbjuder allt detta. Visst låter det som en drömsemester?

 

Vägarna förbi?

 

Om du känner dig sugen på att bo i en stuga och slippa äga en själv – slå till och hyr! Mysiga stugbyar finns både i Småland och runt om i landet. Du kan hyra in dig för en helg, eller kanske en hel vecka. De flesta företag har hemsidor där du kan läsa mer om deras stugor och se bilder på dem. Du kan även ringa dem om du har ytterligare funderingar. Lycka till med din stugsemester!

Fler nyheter