Lej bort städning och få mer tid till annat

13 januari 2020
Cecilia Olsson
Lej bort städning och få mer tid till annat

Det är inte många som tycker om att städa. Det kan vara fysiskt tungt, tidskrävande och rent av tråkigt. Men det måste göras om man ska bo i ett hem där man kan slappna av och inte få hälsoproblem på grund av smuts och damm. Det blir dessutom mycket trevligare för besökare att vistas i en fräsch miljö som inte luktar unket. Om man inte håller efter i sitt hem kan det bildas mögel och bakterier som kan skada luftvägarna och framkalla allergier. Man blir dessutom mycket trött av att vistas i en miljö med smuts och dålig luft. Att hålla rent hemma betyder så mycket mer än att det bara ser bra ut på ytan.

Om man inte känner att man vill prioritera tid på att städa eller helt enkelt inte har möjlighet så finns det hjälp att få. Genom att anlita en städfirma kan man få ett rent och fräscht hem utan att behöva göra jobbet själv. Man kan även bestämma vad det är man vill ha hjälp med och hur ofta. Man kanske bara vill ha hjälp att städa toaletten och dra av golven. Eller så kanske man vill att en städfirma tar hand om allt från att plocka undan saker, tvätta och putsa fönster till att rengöra ugnen. En firma som alltid jobbar för att möta kunders behov och olika önskemål är En Renare Vardag AB.

Tillsammans med kund kommer de som arbetar på En Renare Vardag fram till vilken lösning som passar bäst. De erbjuder hög kvalitet till rimligt pris, alltid samma städerska, nöjd kund garanti, intern utbildning till alla medarbetare, ansvarsförsäkring & personal försäkring, inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter eller resekostnader. Alla anställda på En Renare Vardag skriver dessutom på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur belastningsregistret. Allt för att man som kund ska känna sig trygg i valet av firma. Läs mer på https://enrenarevardag.se/.

 

 

Fler nyheter