LED-skyltar i Göteborg lyser upp staden

11 november 2021
patrick pettersson

editorial

Göteborg är en väldigt stor stad. Åtminstone med svenska mått mätt. Det är till och med Sveriges näst största stad. Men det där visste du såklart redan. Det är allmänbildning och sådant man lär sig på lågstadiet. Men har du någon gång varit i Göteborg så vet du också att det inte är hur enkelt som helst att hitta rätt bland alla butiker, restauranger, barer och klubbar. Lite hjälp kan man åtminstone få av de som har en LED-skylt uppsatt utanför lokalen.

LED-skyltarna ger dig nämligen information. Sådan information som berättar om vad det är för lokal och vem eller vilka som befinner sig på insidan. Om du till exempel ska besöka kontoret till ditt försäkringsbolag för ett möte så vill du inte gå runt och knacka på varenda fastighetsport i hela Göteborg. Du går istället till den byggnad där det står “Trygg Hansa” (eller vad det nu står) i stora LED-skyltade bokstäver på utsidan.

image

Två flugor i en smäll

LED-skyltar Göteborg är inte bara praktiskt och hjälpsamt när man letar efter rätt fastighet. Det är även ett väldigt bra sätt att marknadsföra sig själv på. Eller snarare sitt företag, eller vad det nu än är som man vill visa upp. Bara föreställ dig hur ett stort företagsnamn lyser upp den mörka kvällen och natten på en byggnad. Det lyser lika klart som gatulamporna. Det blir ett ljus som folks ögon dras till, och i förlängningen ett namn som de kommer känna igen.

Det bästa av allt är förstås dessutom att det är LED-ljus. Det innebär att det ljus som lyser upp skyltarna är en energisnål variant. En sådan variant som är med och räddar klimatet från hemska utsläpp och ett ohållbart tänk när det gäller energi. Två flugor i en smäll. Ditt företagsnamn syns bättre och du är med och bidrar till en mer hållbar planet.

Fler nyheter