Köp en hängmatta i stor modell

28 april 2021
william eriksson

Det härliga rofyllda gungandet har säkert sin grund i hur du gungades i pappas famn som liten. Eller hur du som baby följde med i mammas rörelser när du var i hennes mage. Hur som helst är det något som tilltalar, speciellt med det där lugna gungandet, och det är något som följer med hela livet. Så varför inte omfamna den känslan och få en möjlighet att njuta av det stilla gungandet i din egen trädgård?

köp stor hängmatta så kan du bre ut dig, eller bjuda in någon du håller kär för att stilla gunga under den bara himlen. Eller så sätter du den under taket över uteplatsen. Ett sätt att skapa ett krypin där du kan ligga och läsa en bok eller lyssna på regnets knatter över ditt huvud. Hängmattor är så pass enkla att sätta upp att du kan bestämma precis var du vill ha den. Och väljer du dessutom att ha hängmattan i en ställning, så blir det ännu mer flexibelt.

För hela familjen

Med en stor och härlig hängmatta får du en plats där du själv kan njuta, eller bjuda med någon kär att gunga med dig. Men du får även en plats för dina barn att sova middag, under din övervakning. Eller så blir det ett perfekt häng för de större barnen, när de har kompisar på besök. Kanske väljer de till och med att ha ett pyjamasparty där alla barnen sover i varsin hängmatta. Som om de var på vandring eller safari.

Det du kan räkna med är att hängmattan sällan kommer att vara ledig. Ännu en anledning till att köpa en större modell, så att ni kan vara två i den. Den ena kanske vill ta en eftermiddagslur medan den andra läser en god bok eller filosoferar. Finns inget bättre än att filosofera i hängmattor.  

 

Fler nyheter