Ibland händer det oväntade

30 januari 2020
william eriksson
Ibland händer det oväntade

Det händer så lätt. Ena stunden mumsar man i godan ro på sin middag och pratar med de andra runt bordet. Kanske ska man precis dra den där roliga historien om vad som hände under semestern förra sommaren med grannens husbil och man börjar nästan skratta själv innan man ens hunnit börja berätta eller tuggat klart. Och då händer det. Det knakar till otäckt i en tand på den högra sidan. Och det gör ont. Rejält ont. Samtalet runt bordet stannar av och de andra tittar på en och undrar vad som hänt. Ja, trots att tänder är rejält hårda så går det faktiskt att bita av en tand.

 

Tandläkaren – en räddare i nöden  

Problem med tänderna hör för många troligen till en av vardagens minst omtyckta upplevelser. Tyvärr händer det för flesta någon gång i livet trots duktigt borstande, sköljande och användning av tandtråd. Nya hål, gamla lagningar som går sönder och tandsten är bara några av de saker som kan ske. För att inte tala om hur ont det kan göra med tandvärk. Då struntar man oftast i detaljerna – man behöver en tandläkare nu, direkt, och egentligen helst redan för en timme sedan. En bra kontakt med en tandläkare man litar på är en räddning i sådana här situationer.  

 

 

Trygg och personlig

För den som letar efter en tandläkare i östersund finns flera olika alternativ. Om man inte är nöjd med sin nuvarande tandläkare är det bara att byta till en mottagning som känns bättre. Det bästa är att hitta sin nya tandläkare innan det oväntade händer. För den som lider av tandläkarskräck eller bara tycker det är lite obehagligt att gå till tandläkaren är det extra viktigt att känna att man har förtroende för sin tandläkare. Kanske känns det tryggare att gå till en lite mindre och mer personlig mottagning.  

Fler nyheter