I Järfälla finns det bra tandläkare

I Järfälla finns det bra tandläkare

Många missar att gå på regelbundna kontroller hos tandläkaren bara för att de inte vet vem de ska gå till. Kanske har man precis flyttat eller så kanske man inte trivs med den tandläkare som man tidigare har gått till. Vissa undviker att gå till tandläkaren för att de känner obehag och är rädda för att det ska göra ont. 

Andra undviker besöken för att de hellre lägger pengarna på annat, medan andra faktiskt inte har råd. Anledningarna kan vara många, men det är aldrig bra att undvika att gå till tandläkaren. Problem med tänderna löser sig aldrig själva och upptäcker man problemen tidigt kan man många gånger också undvika stora jobbiga och kostsamma behandlingar. Det lönar sig med andra ord att gå till tandläkaren.

 

Gör research om tandläkaren

Letar man efter en ny tandläkare kan det vara bra att göra lite research. Fråga vänner och familj om de har en tandläkare som de kan rekommendera eller sök på nätet. På de olika tandvårdsklinikernas hemsidor, som exempelvis tandläkarejärfälla.com, kan man se vilka olika specialiteter de erbjuder. Det kan vara estetisk tandvård, akuttandvård, allmäntandvård med mera. Är man en hel familj kan man spara mycket tid genom att gå till samma tandläkare allihop, och då är det bra om tandläkaren även erbjuder barntandvård. 

Man brukar också kunna hitta prislistor på de olika tandvårdsklinikernas hemsidor, vilket gör det enkelt att jämföra priser mellan olika kliniker. I Sverige råder fri prissättning och det kan skilja ganska så mycket mellan de olika privata klinikerna. 

Folktandvården har däremot samma priser på alla sina kliniker inom en viss region, men det kan vara bra att även kolla deras priser. Särskilt om man ska genomgå en större behandling med exempelvis implantat, eftersom tandvårdsförsäkringen bara täcker en liten del av behandlingen. Men många kliniker erbjuder också förmånliga räntefria avbetalningsplaner. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *