Har du köpt hus?

27 november 2019
jonas olsson
Har du köpt hus?

Vårt hem har en stor inverkan på vårt liv, och många drömmer om att skaffa sitt eget hus. Det brukar kunna bli många flyttar innan man kommer sig så långt. Men om du hör till den lyckliga lilla gruppen av nyblivna husägare kanske det är dags att börja tänka på det praktiska. 

 

Att flytta till hus brukar oftast innebära att man får större utrymme. Då behöver man kanske inte göra sig av med så mycket prylar i flytten. Men desto mer bohag har man att flytta. Har du övervägt att ta hjälp av en flyttfirma under processen?

 

 

Fördelarna med att anlita en flyttfirma

 

Det finns mycket att packa och bära vid en flytt. Om du anlitar en flyttfirma slipper du att be släkt och vänner om hjälp. De kanske inte ens har tid och möjlighet den dag det gäller hursomhelst. Spara på din egen och anhörigas ryggar och låt proffsen sköta jobbet. 

 

Flyttfirmor har tillgång till redskap och hjälpmedel för att underlätta vid förflyttning av tunga möbler. De vet också hur man lastar in allt i flyttbilen på bästa sätt. Det både skyddar dina saker och innebär en säkrare transport. 

 

Flytt inom Stockholm

 

Om din flytt sker till eller inom Stockholm finns det ytterligare fördelar med att anlita en flyttfirma. Flyttfirmor i Stockholm är experter på trafik och körrutter inom staden. Du kan enkelt undvika några extra gråa hår genom att låta en flyttfirma stå för körningen.

 

På tal om att spara. Det behöver inte alls bli särskilt dyrt att anlita en flyttfirma. Kom ihåg att deras tjänster omfattas av RUT-avdraget. Du får dra av 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr under ett år. Det innebär att du bara betalar hälften av arbetskostnaden. Det är väl en bra anledning till att ta hjälp av en flyttfirma när du ska flytta till ditt nya hus!

Fler nyheter