Garderober som är måttanpassade

09 februari 2022
jonas olsson

editorial

Tänk om man kunde få en eller flera garderober som är helt måttanpassade och som smälter in i inredningen så att de knappt syns. De skulle kunna finnas i små prång och andra utrymmen som idag är lite svåra att utnyttja. Kanske under trappan? 

I de flesta allmänna lägenheter eller tidigare byggda hus finns det ofta ett utrymme där det står en garderob med luft ovanför och ibland lite spillutrymme vid kanterna. I vissa fall är det befogat, men det är ofta som utrymmet skulle kunna utnyttjas på ett mer effektivt sätt. 

En måttanpassad garderob är perfekt för alla situationer 

Om man istället för lösa garderober skulle använda sig av måttanpassade garderober så skulle inredningen i ens boende bli annorlunda, vilket kanske skulle innebära att den blev lite mer stilren. När man sätter in måttanpassade garderober kommer varje litet utrymme att fylla sin funktion och det är också möjligt att inreda garderoben på ett sådant sätt att det passar ens behov. 

En del människor har säkert större behov av hängande kläder inne i garderoben medan andra kanske föredrar hyllor. Även det är en sak som kommer gynna alla som bor i ett hus eller en lägenhet med måttanpassade garderober. Att själv få tillgång till hur man vill ha sina kläder – samt sina andra prylar såsom väskor, skor och dylikt – sorterade är något som troligtvis kommer uppskattas av de som bor där. Är inredningen i garderoberna dessutom utbytbar kan den förändras i takt med de boende.

 

måttanpassade Garderober

 

Välj själv om du vill ha en eller flera garderober

Genom att måttbeställa garderober kan man även bestämma hur många man vill ha. Det kan handla om att ha en riktigt stor garderob som man kan gå in i eller några stycken som finns placerade i de rum och utrymmen där man använder dem bäst.

Fler nyheter