Fyll garderoben med kläder från second hand i Stockholm

02 maj 2022
patrick pettersson

editorial

Man ledsnar aldrig på att gå på Stockholms gator och bara fönstershoppa för glatta livet. Visst är det lite tråkigt att hålla sig enbart till fönstershoppandet, men med alla affärer och snygga saker så skulle man annars bli fattig. Dessutom är de flesta medvetna om vilken negativ påverkan massproducerandet har på vår miljö idag. Men ett ställe man verkligen kan shoppa loss på, det är på loppisen. Det kan man dessutom göra med gott samvete. 

Att handla i en second hand i Stockholm är inte bara billigare utan det är också något som är snällare mot miljön. Många har helt slutat att handla nya kläder och köper alla sina plagg på loppisar. Vem älskar inte att ta en loppisrunda? I en så stor stad som Stockholm hittar man garanterat något man vill ha. Dessutom kan man lätt tillbringa en hel dag med att bara springa på olika loppisar i stan om man vill det. 

 

second hand

Allt du kan tänkas behöva

I secondhandbutiken kan du verkligen hitta allt du kan tänkas behöva. Allt från bebiskläder, till vuxenkläder, oavsett om det är till en man eller en kvinna. Men där finns så mycket mer än bara kläder – du kan även hitta en hel del möbler, inredning, sängkläder och så vidare. Där finns egentligen allt du kan tänka dig. Det bästa är att hittar du inte det du söker ena dagen, kan du gå dit igen efter några dagar för att se om de har fått in det. 

Många väljer också att köpa sina stora möbler begagnat, vilket även du kan göra där. Det är förståeligt att du inte kan ta hem så stora föremål direkt. Men på de flesta ställen kan man tinga varan och hämta den när man har tillgång till släp. I en secondhandbutik kan du verkligen göra helt galna fynd. 

Fler nyheter