Från digitalt till tryck

29 augusti 2018
Matilda Olsson
image

Tillhör du också dem som fotar mycket och har en stor mängd fina bilder hemma på hårddisken, men som sällan gör något med dem? Då är det dags att ändra på det nu. Hos Sumopix kan du enkelt skriva ut ditt foto på canvas, i nästan vilken storlek som helst då det finns 500 olika storlekar att välja på. Det är dessutom oerhört enkelt, du behöver bara ladda upp bilden och välja vilken storlek och tjocklek du vill ha på ramen. Alla bilder kontrolleras dessutom manuellt för att säkerställa bästa kvalitet och att allt ser ut som det ska innan tavlan skickas.

Det är få detaljer i hemmet som gör det så personligt som vilka tavlor man har på väggarna. Och än mer personligt blir det när man kan sätta upp bilder som man själv har fotograferat. Även om du inte är en professionell fotograf, så har du garanterat fullt med fantastiska bilder sparade på datorn och på telefonen. För du vet väl att även bilder tagna med telefonen går att förstora upp till canvas? Du behöver inte heller vara någon expert vad gäller pixlar och bildstorlek för att hålla koll på vilka bilder som är lämpliga att förstora upp. På Sumopix finns det nämligen en guide där det står hur många megapixlar som krävs för de olika tavelstorlekarna. För en bild tagen med telefonen rekommenderas till exempel en storlek på max 60 x 80 cm. För att ta reda på bildens storlek kan du klicka på den och se vad det står under kategorin ”egenskaper”.

Så sök igenom hårddisken och välj ut de bästa bilderna som förtjänar att förevigas på en canvas. Eller varför inte gå ut med kameran i högsta hugg och ta några nya, snygga bilder som du vet kommer att passa perfekt in i ditt hem?

Fler nyheter