Ett bättre bett hos tandläkare i Kista

25 april 2022
jonas olsson

editorial

Har du gått länge och lidit av sneda och fula tänder? Kanske har du tappat en tand så att du har en glugg mitt i munnen? Sådant kan sätta sig på självförtroendet, och man kanske ger upp och tänker att man får leva med sina tänder sådana de är.

Numera finns det nya material och ny teknik, så du behöver inte vara nöjd med att ha tänder du inte trivs med. Googla exempelvis på Tandläkare Kista så får du kontakt med en specialist som hjälper dig med ditt bett. Du kan få tandimplantat och tandläkaren kan både bleka dina tänder och korrigera dem så att de växer rätt. 

 

Nya och skonsamma metoder

Det finns tandställningar, som vanvördigt brukar kallas räls, men de har skonsamma fästen och ändrar dina tänder över tid. En ny variant är invisalign, som är utbytbara skenor i plast. De ger en gradvis tandreglering, och det är smidigt att du byter dem en i taget.

Invisalign är också ett diskret sätt att rätta till sitt bett, för som vuxen vill man kanske inte skylta med en tandställning i metall. Även om själva tandregleringen sker successivt över en längre tid är återbesöken korta, och du kan jobba som vanligt. 

 

Tandläkare Kista

 

Blekning och implantat för en fin tandrad

När du behöver en konstgjord tand finns det möjligheter att välja nyans på den. Har du nu lite missfärgade tänder, är det perfekt att bleka dem och sedan få ett implantat i samma nyans. Fråga din tandläkare i Kista vad som passar bäst på dig, så kommer du att få de tänder du drömt om. 

Du är värd att ha ett vackert leende, och det öppnar dörrar socialt att våga le mot folk och känna sig fin och representativ. Du får mer information hos din tandläkare i Kista. Bara kontakta dem direkt. Länktips: https://www.tandlakarekista.se/.

Fler nyheter