Bud med kvalitet

Bud med kvalitet

I och med Coronakrisen är det inte alla företag som fått minskad omsättning eller har fått mindre att göra. För en del företag har det snarare blivit tvärtom. Ett exempel är t ex transport och budfirmor.

I och med att många inte kan träffa andra människor i samma utsträckning och många företag vill att sina anställda ska jobba hemifrån och framförallt inte vara ute på fältet och resa blir människor mer beroende av att skicka paket och försändelser.

Oavsett om man skickar paket ofta eller bara någon enstaka gång känns det tryggt att vända sig till en seriös firma som har hög kundservice. Kungsbud i Stockholm är en budfirma som håller hög service och har stor kunskap av att jobba med transportlösningar. De startade redan 1995, som ett mindre familjeföretag, med visionen i fokus om att skapar smidiga transportlösningar med kvalitet.

Här har service stått högst upp på listan ända sedan starten. Under åren har företaget vuxit och består av 60 medarbetare. De är en av få budaktörer på marknaden som har sina egna chaufförer och bilar. Företagets bas finns i Stockholm och härifrån levererar de över hela landet och även till andra länder i Europa. 

 

 

 

Anlitar man Kungsbud så har man också gjort det bästa för miljön då de har en hög miljöprofil, här står miljön alltid i fokus. Här utbildar de sina chaufförer i ecodriving och jobbar ständigt med att hitta det mest miljövänliga bränslet för deras bilar. De flesta bilarna drivs idag av HVO100, som är en helt förnybar och fossilfri diesel som ger låga koldioxidutsläpp. 

Företaget är också väldigt lösningsorienterat. Här försöker de alltid att hitta en lösning för sina kunder. Här får man som kund inte bara en smidig transport utan får också ett bra bemötande. Här värnar de om varje kund och håller alltid en hög kundservice. Kika in till dem och boka din transport nästa gång som du ska skicka något, https://www.kungsbud.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *